Últim Casalet de l’any

Casalet (6)

El Casalet es fa a Ulita, un centre amb sales com aquesta, perfectament equipades per a les activitats.

L’última sessió del Casalet de l’any hem parlat de com va anar el Tió, de la cançó, del joc i dels regalets. Van venir tots els petitons, i van dibuixar flors i animals i en van fer de plastilina. També hi va haver lloc per a jugar a fet i amagar, per a córrer i per a escriure els noms de cadascú i dels membres de les seves famílies a la pissarra. Ens hem dit a reveure i fins a l’any que ve.

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions ara són presencials a Žižkov, s’han fet en línia quan les restriccions sanitàries hi han obligat. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!