La delegació de Viena informa sobre mobilitat a Catalunya

El dia 15 de 18 a 19 hores anuncien un acte en línia sobre «Preguntes i respostes sobre mobilitat i desplaçament a Catalunya». Citem:

En aquest acte es donarà una visió global sobre els reptes i dificultats de mobilitat que hi ha hagut aquests darrers mesos per viatjar a Catalunya, així com les solucions que s´estan facilitant a tots els afectats que no podien tornar a casa. Es facilitarà també informació sobre allò que pugui ser d´interès a tots aquells que vulgueu viatjar a Catalunya durant l´estiu, els espectadors que ho veieu en directe podreu transmetre de manera directe les vostres preguntes i inquietuds, de manera que pugueu rebre resposta ràpida a les vostres consultes.

més (a FB)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *