L’arrossada del Casal Catalanotxec

Un equip valencià imbatible a l’arrossada del Casal (Facebook)

El Casal Catalanotxec que dona suport a aquesta revista també organitza activitats com l’arrossada d’estiu, enguany el 25 de juliol (Fb, Ig), entre altres. Si ets a Txèquia segueix el Casal per les xarxes. Les trobades van de “desvirtualitzar-se” i conversar, passar una bona estona i anar teixint complicitats. Pots trobar iniciatives o crear tu espai per a les teves iniciatives. Dissabte passat l’equip valencià de la foto es va ocupar dels fogons, qualsevol els atura, i així van sortir paelles reglamentàries, com Déu mana. El caldo de peix, de contraban, que a Txèquia no se’n troba.

Una resposta a «L’arrossada del Casal Catalanotxec»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *