Una diada virtual a Praga, Viena i Barcelona

La Delegació de Viena promou una Diada amb actes a Viena i Barcelona, que podem seguir des de Praga (Budapest, Bratislava). Comença el dia 10 a les 18:30, es retransmet per You Tube aquí. Parlarà la delegada, la Krystyna Schreiber. Seguirà l’estrena d’un documental produït especialment, entorn de com s’ha viscut el confinament a Barcelona, que tu que vius a Txèquia (Eslovàquia, Hongria) potser no has vist. Seguirà un debat sobre el que s’endevina com el futur, entès com una sèria especulacions sobre el món que ve, però vist des de la perspectiva de les regions europees. La Sala Parès presentarà art «confinat». Actuaran músics del conservatori del Liceu, amb una selecció de música catalana i d’Europa central. Actuarà finalment Alicia Edelweiss, una cantant jove de so indie, molt personal, influïda per una forma de cantar molt centroeuropea, recitativa. Una Diada per tant híbrida, presencial i virtual, entorn de la idea de la importància de la cultura i les arts en els temps que venen.

Alicia Edelweiss (YouTube)