Retrats de Rembrandt a Praga

(ngprague.cz)

A Praga ara mateix i fins al 31 de gener hi ha una petita gran exposició de retrats de Rembrandt, amb autèntiques obres mestres difícils de veure normalment, provinents de diverses institucions. Atenció que estarà tancat del 12 al 25 d’octubre per la pandèmia. L’exposició aconsegueix en un espai relativament reduït recollir la trajectòria del pintor, des del context del temps en què va començar fins a les obres de maduresa i el domini del color i la llum. Els personatges retratats ens miren i estan com vius, la vida interior queda reflectida en l’expressió i l’actitud de forma fascinant si es pensa que són gent de fa tres o quatre segles. La Galeria Nacional té diverses modalitats de passis anuals que deixen el preu de les entrades a un nivell molt assequible.