El Casalet setmanal engega el 12 d’octubre

ACTUALITZACIÓ: CANCEL·LAT PER PREOCUPACIONS VIRALS, PROVEM LA SETMANA QUE VE EN LÍNIA I POSTPOSEM FINS AL 26 PRESENCIAL

Reprenem els plans aparcats el mes de març i apostem per conèixer les monitores del Casalet a l’aire lliure.

Comencem en “plein air” 
La trobada serà a la gespa del parc Podviní dilluns 12 d’octubre a partir de les 16h.  Els infants es trobaran amb les noves cares del Casalet que de ben segur tindran preparada la primera activitat.

Cada nen cal que porti berenar i beguda (no podrem compartir aquest cop, ens sap greu!) i una manta de pícnic si la teniu.  

El cost del Casalet serà de 400 corones mensuals per família. 100 corones més es destinaran al material. El Casal cobrirà el lloguer de la sala i la meitat del cost dels monitors.

Per l’exercici següent es vol recórrer a les ajudes de la Generalitat i patrocinadors, cobrint la despesa d’aquest curs.

Les activitats seguiran, passats quinze dies de les últimes mesures sanitàries, al Kulturní a rodinné centrum Knoflík al carrer Čihakova(Praha 9) el 26 d’octubre.

Us presentem la Joana, la Clara i el Sergi
Demà dilluns 12 els nens del Casalet (les famílies participants al projecte sumen, per ara, sis) coneixeran les monitores que acabem d’escollir: la Joana Camps i la Clara Morella.

La Joana estudia un màster de conservació de la natura i va cursar ciències ambientals a Girona. Va ser una nena d’esplai i campaments des dels cinc anys fins l’adolescència i té formació de solfeig i piano. Ha fet tallers a grups d’infants de casals sobre horticultura, plantes aromàtiques i conservació del medi i també classes particulars.

La Clara cursa quart de biologia i al seu torn va ser nena d’esplai, esdevenint més tard monitora. Va seguir tenint contacte amb la quitxalla a la colla castellera del Poble Sec i organitzant activitats de lleure i espectacles infantils. Li agrada cantar i toca la guitarra. 

El tàndem el complementara el benvolgut Sergi Teba: polifacètic actor que s’unirà d’animador explica-contes i es disfressarà quan calgui

Més coses que es podrien fer i la bossa d’ajuts disponibles per a vigilar nens
Com ja sabeu, la intenció del Casalet es crear un entorn d’immersió lingüística, a base de  tallers de manualitats, escoltar i cantar cançons, fer jocs, preparar menjar, etc. 

Properament es vol crear també una comissió per fer una obra de teatre durant el Tió de Nadal, i fins i tot es podria arribar a fer classes de dansa o de castells.

Els Erasmus no seleccionats ja formen part d’una borsa de treball del Casalet per classes puntuals especifiques o fer de cangur, si algú ho necessita.

Si necessiteu mainaders, contacteu-nos! I si voleu formar part de la família Casalet setmanal, feu-nos un crit: com més serem, més riurem!

3 respostes a «El Casalet setmanal engega el 12 d’octubre»

  1. Ohhhh quina iniciativa més magnífica! Si visqués a Praga no ho dubtava gens! Com feien a Buenos aires, però allà hi teníem la seu del Casal que era una meravella. Vinga endavant, heu d apostar per una seu pròpia!!!

    1. Molt ben preparat, el Casalet! A consciència. Gent que vivim aquí, estudiants catalans de pas fent Erasmus o doctorats… anar teixint complicitats.

  2. Paquita. Una bona iniciativa i sobre tot molt ben pensada i organitzade felicitats a la persona q ha dut a terme aquest projecte, treient les hores de son i del seu esbarjo personal. Aquestes son les persones q sensa cap mena de lucre intentan fer agradable la vida a qui els envolten i per aquet motiu son dignes d’admiracio Moltes felicitats espero q rutlli tot aquet projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *