Casalet virtual (1) – Comencem

En una habitació de Fb, fins a cinc famílies connectades. Pantalla compartida. La Joana i la Clara s’han presentat i han provat de fer participar els nens. Aquí la varietat d’edats complica les coses, perquè com se sap entre els dos i els set o vuit anys cada sis mesos són molta diferència.

Què dir del públic? Hi ha varietat: des de qui encara no parla gaire, i es queda perplex, veient que a la pantalla té cinc o sis finestretes amb nens i nenes més o menys com ell, fins a l’extrovertit que no té cap problema en exhibir-se fent tombarelles al sofà, o la que es posa a ballar.

La Joana i la Clara han fet una feina de mèrit intentant captar i retenir l’atenció de tothom. En l’entorn virtual el nen o la nena se’n poden anar, poden sortir de la pantalla en qualsevol moment.

Què han fet, al Casalet virtual? Han ensenyat llibres i contes. Han dibuixat objectes de la tardor, els han mostrat a la càmera. Han parlat, guiats per les propostes de la Joana i la Clara, de contes que es poden llegir, de cançons que es poden cantar i ballar quan sigui possible trobar-se…

La primera sessió del Casalet virtual ha servit per començar a conèixer-se i per pensar en les possibilitats. Proveu-ho si teniu fills que ja comencen a parlar. Al finals els acaba fent gràcia, acaben entrant en el joc, i passen una bona estona. Val la pena, a l’espera de temps millors.

3 respostes a «Casalet virtual (1) – Comencem»

  1. Recomano que els nens aprofitint l’excelent feina i dedicació de la Joana i la Clara. Molts ànims per a totes dues.

  2. Molt interessant la feina que feu. Aquí en col·laboració amb la CAL, ho fem amb gent més gran que ho poden arribar a necessitar per trobar feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *