Casalet en línia (9)

(Youtube.com)

Nadal a un pas de pardal i el Casalet es posa el dia de temàtica festiva! Avui (14 des.) hem omplert la primera sessió nadalenca amb un munt d’activitats diverses i per a tots els gustos!

Hem començat amb endevinalles de l’època. El conte de la bibliotecària Miluška es ha acostat una història nadalenca de la petitona, una menuda que com tots els nostres menudets prepara tot el necessari per passar unes festes d’allò més fantàstiques. 

Després hem dibuixat entre tots què ens recorda el Nadal (arbres, caganers, regals…). Hem parlat del calendari d’advent, ensenyat en directe tots els models que cadascú te a casa i ens han presentat el del Mic, que és interactiu!

Hem fet un tió amb un tap de suro, escuradents i manteta i hem acabat ballant amb “aquí és nadal i estic content”. Atenció perquè aquest tió de suro l’haureu d’alimentar bé, que potser el fem cagar i tot!

Dilluns que ve tenim l’última sessió abans de la pausa Nadalenca… per Nadal, cada ovella al seu corral!