Casalet en línia (i 10) i tancat fins l’any que ve

Després de l’última sessió de l’any (21 des.) el Casalet en línia tanca la barraca fins a l’11 de gener. Pel gener continuarà en línia, pel febrer ja veurem.

El Casalet és la secció infantil del Casal catalanotxec. La Joana i la Clara, dues científiques catalanes que completen la formació a Praga, trien recursos en línia i condueixen activitats diverses. Si tens criatures petites amb edat suficient pots provar a veure si els agradaria conèixer algú de la seva edat. Posa’t en contacte pel FB del Casal o bé escriu a l’editor de la Revista Kampa (l’adreça és a la pàgina “Qui” del menú principal). Si de passada et fas del Casal catalanotxec donaràs suport a tot això.
El pragocentrisme és inevitable, la majoria vivim a Praga, però en aquest temps de pandèmia i contactes en línia és igual on siguis. De fet, quan s’acabi la pandèmia i tornem a la presencialitat, per què no mantenir contactes en línia entre nens i nenes repartits per diverses ciutats? Parlem-ne.

Una mà de contes (YouTube.com)

“En Salvador i l’oca de Nadal” va ser el conte de l’última sessió (21 des.). Amb l’esperit del Nadal imminent la sessió va tenir molt de conversa lliure, i es va acabar amb una cançó de la Dàmaris.