Txèquia: PCR d’entrada des d’Espanya i vaccí amb web de reserva i tria de lloc

A partir del 7 de gener cal una PCR per entrar a Txèquia des d’Espanya.
Quant al vaccí s’obre per al públic general l’1 de febrer. Ha de sortir una web on es podrà fer la reserva, donar dades mèdiques i triar el lloc dins la regió. La persona serà informada quan hi hagi capacitat disponible. Es donarà prioritat a la gent més gran i malalta, de forma que si ets relativament jove i sa el més probable és que fins a la primavera o l’estiu res. El sistema també preveu certificar que esteu vacunats, per si heu de sortir de l’Estat.

Són conclusions i intents d’entendre la roda de premsa d’avui, 5 de gener, a partir de la traducció a l’espanyol del comunicat que fa un voluntari i penja a xarxes. Us podeu descarregar el PDF aquí.