Casalet en línia (2)

El GRAN Tortell Poltrona en acció (Youtube.com)

La segona sessió de l’any (25 gen.) ens ha portat al circ! La bibliotecària Lidusa ens continua deixant pistes aquest any, i aquesta vegada va ser el Cirkus. Per començar el conte ens va acostar les aventures d’un pallasso a mig pintar que surt en tres dimensions de l’interior d’un conte màgic.

El pallasso tenia por de fer plorar en comptes de riure, i la Joana i la Clara han aprofitat per preguntar als nostres menuts que mes riure els fa. “Heu anat mai al circ?” “Quins personatges hi ha”? Els preguntaven. Malabaristes, trapezistes, lleis i tigres, forçuts i pallassos, i altres coses acabades amb -istes que acabaven d’inventar.

Per mantenir les mans ocupades n’hi havia que feien malabars, es posaven nassos de pallasso o guardaven l’equilibri… els altres amb atenció preparaven un barret  de con ben acolorit per fer de personatge de circ.

Després li hem buscat les diferències a aquest altre senyor del nas vermell, i hem acabat amb un vídeo de Tortell Poltrona! 

La Clara deixarà Praga aquesta setmana vinent amb un somriure, però continuarem comptant amb ella per fer contents els nostres infants del casalet!

Mentre seguim funcionant en línia, ens seguiran acompanyant la Joana i la Clara des d’allà on sigui! Fins la setmana vinent!
___

Natàlia Soler