Anuncien l’assemblea anual del Casal Catalanotxec

El 24 de febrer a les 18:30, de manera virtual, es farà l’assemblea anual de Casal Catalanotxec.

La pandèmia no cal dir que ha rellegat l’any del Casal a l’esfera virtual. El Casal patrocina i dona suport a aquesta REVISTA KAMPA. Estem oberts des del 14 d’abril amb aquest primer article, i hem donat continuïtat en línia al Casal quan la continuïtat física està tan limitada.

Des del setembre hi ha una Newsletter de subscripció gratuïta que cada principi de mes permet recuperar tot el que hagi sortit el mes abans.

Des del mes d’octubre la secció infantil, el Casalet, ha mantingut activitats virtuals per als més petits. Podeu recuperar una petita crònica de les seccions i dels recursos utilitzats sota l’etiqueta Casalet.  

La presidenta actual, la Natàlia Soler, es torna a presentar amb un equip renovat. El programa serà avançat el dia 17, amb la presentació de  l’informe anual i econòmic. 

L’Assemblea és oberta a tots els socis al corrent de pagament, sense requisit d’antiguitat. Renovar la quota abans de l’assemblea assegura veu i vot  durant la reunió, i s’ha anunciat un preu reduït acomodat a la pandèmia.

Les persones interessades en fer-se sòcies, i en presentar candidatures alternatives, es poden posar en contacte amb la junta per a rebre tota la informació necessària.