189 votants a Txèquia, 52 a Eslovàquia i a tot el món vota poc més del 4%

Elaborat per Mireia Domènech Bonet (@Holaiquetal)

La Mireia Domènech Bonet està investigant i el desastre del vot exterior. Dels més de 250 mil censats el 94% no té vot pregat. Els altres tenen vot pregat, però això no vol dir dret de vot efectiu, perquè les paperetes han d’arribar i tornar a temps. Es calcula que no arribarà al 4% el percentatge de catalans de l’exterior que poden votar. A Txèquia hi ha 189 votants registrats al consolat espanyol i inscrits al cens, a Eslovàquia en són 52.

Una resposta a «189 votants a Txèquia, 52 a Eslovàquia i a tot el món vota poc més del 4%»

  1. Gràcies per informar-ne! Sobretot, tingueu en compte que són dades provisionals de l’INE. És possible que algun consolat hagi acceptat alguna reclamació més des del darrer cop que van penjar les dades a l’INE. Ho dic per si us balla alguna xifra, aquesta és l’explicació

Els comentaris estan tancats.