Casalet en línia (5)

(YouTube.com)

Seguim parlant de sentiments

Hem començat (22 feb.) repassant de què ens hem disfressat aquests dies de carnestoltes, que molts ja ni se n’enrecordaven! Hem vist un conte animat d’un parell de germanets que fugen de banyar-se però es queden tan pintats i tan bruts que al final no poden escapar l’inevitable, i quina alegria! (us el farem accessible quan sigui públic!)

Encara ens hem mirat un altre curt animat d’animalets, amb una guineu juganera i el seu amic ratolinet. Saltaven despreocupats per un paratge nevat i se’ls trenca el gel per on patinen. A les seves aventures hi hem pogut veure reflectits els valors de l’amistat, la solidaritat, la solitud, l’alegria.

Comentant el conte hem continuat amb la temàtica dels sentiments: “com et sents quan la mama prepara el teu plat preferit?” “I si et dona mongeta?” “I si els reis et porten els regals que havies escrit a la carta?” “I si ….” N’hi ha que posaven cara de fàstic, alegria, tristesa, ràbia… al ritme de les escenes que ens plantejaven la Clara i la Joana.

Seguidament hem agafat dos fulls i en un hi hem dibuixat coses/animals/etc. que ens fan feliços i a l’altre coses que ens posen tristos. Hem acabat, però, més aviat repassant les coses que ens agraden i les que no, des de dinosaures, nines, lentilky, pintar mans, gelats i dies assolellats, fins al bròquil, les televisions espatllades, dimonis i carbó, o el pollastre.

I acabem cantant amb els Ambauka, que estan contents, molt contents de veure’t! La setmana que ve els infants del Casalet també estaran contents de veure la Joana i la Clara de nou!