Avancem el Sant Jordi, el drac i la princesa

Casalet en línia (9)

(justforyoukids.com)

Hem començat avui (19 abril) veient com creixen les nostres pastanagues. A moltes els ha crescut el cabell de manera peluda, altres s’han quedat amb un modest plomall que fa riure. Seguirem l’evolució del creixement les properes setmanes.

Com divendres és Sant Jordi hem començat a avançar el tema: coneixeu la llegenda de Sant jordi? Sabeu com se celebra a Catalunya? Els protagonistes estaven molt clars per tots, la història la tenien una mica més confosa. Per això ens ha anat bé repassar la llegenda amb l’àudio-conte.

Ens hem entretingut una bona estona fent una Rosa de paper, per poder regalar a les mames o als papes que també fan anys aquesta setmana!

La peça musical ha anat al càrrec dels Ambauka, que primer feien fugir al drac i han acabat espantant al Rei perquè s’havia inventat tota la història per desfer-se dels seus súbdits. Els nens no ho han acabat d’entendre però tenia la seva gràcia.

Com la festa va de llibres també, hem quedat que la setmana que ve parlariem d’això i que portaríem el nostre llibre preferit per ensenyar-lo als demés.

Per si ens hem quedat amb ganes de fer més manualitats, la Joana i la Clara ens recomanen recursos per a la rosa de plastilina, barrets de drac o princesa i també el drac de paper

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions són en línia a l’espera de poder-les fer presencials. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!