Praga buida i plena: comença la desescalada

Vueling reprèn el vol directe Praga-Barcelona

A partir de diumenge 2 de maig Vueling reprèn el vol de Praga a Barcelona i obren els edificis de la Galeria Nacional, entre altres mesures. Amb l’epidèmia en fase descendent a Txèquia comença la desescalada a Praga i les regions. Creuem els dits perquè no torni a passar com amb l’alegria inconscient de l’estiu passat. La diferència, diuen, és la vaccinació, que va progressant. Tot i amb això el centre històric de la ciutat, la zona zero del turisme, continua estranyament buida, mentre que la veritable vida del país passa, per exemple, als parcs que es van omplint.

La buidor casi fantasmal dels llocs turístics, com la Plaça de la Ciutat Vella…
…mentre els parcs i biergarten es van omplint, com el de Riegrovy sady, renovat i amb aforament limitat, pel procediment de substituir per taules més petites les taules llargues tradicionals.