Acomiadem el Casalet en línia i acabem el curs cara a cara

El dia 31 de maig vam acomiadar les nostres benvolgudes Joana i Clara, amb una ultima sessió en línia, plena de sorpreses. L’Andrea va ensenyar-nos el collage que havia fet per les noies, on representa a cada un de nosaltres els dilluns a través de la seva pantalla.

L’obra de l’Andrea que resumeix aquests mesos de Casalet a través de la pantalla

Què fareu aquest estiu? S’està acabant el curs i cal posar-se al dia dels plans de cadascú! Després del conte dels elefants que abans volaven, la sorpresa ens la van donar la Joana i la Clara, que ens van preparar un Quiz de respostes múltiples al Kahhot per comprovar si haviem estat a l’aguait durant totes aquestes sessions junts. Què li agrada a l’Alesh: la verdura o els dinosaures? Quan torna a Catalunya, on va la Clara petita: a Girona o a Barcelona? Quants anys farà l’Estel? De què li agrada disfressar-se, al Daniel? L’Emma és més alta que l’Andrea? Quantes llengües parla la Cristina? La Miluska és trompetista o bibliotecària? 24 preguntes d’opció múltipe o veritat/fals que vam anar desgranant, comprovant que els infants havien estat molt atents i que ens coneixem els uns als altres més del que ens pensem!

Els nens van agraïr a les monitores aquestes sessions junts, i les mares de les criatures la feina feta, la paciència i les bones estones. No ha estat una tasca senzilla, i han aconseguit distreure els menuts durant les hores més crues de la pandèmia! Moltes gràcies! Com vam començar parlant de l’estiu, no ens podiem acomiadar d’altra manera que amb el “Viu l’estiu” del Pot Petit! Si us queden ganes de fer més kahoots, també en van preparar un d’animals.

La Joana ens acompanyarà l’any vinent, però mentre és a Catalunya i el temps ens ho permet i les restriccions s’esvaeixen, acomiadarem el curs al parc i cara a cara. Per això el dilluns dia 7 vam passar la tarda al parc Podvini. Era estrany no veure’ns a través del vidre de les nostres pantalles sinó asseguts en mantes de pícnic acolorides. La Paula, estudiant de medicina en pràctiques a Praga, els va fer passar a l’acció preparant una gimcana: curses amb culleres i pilotes de ping-pong, curses de sacs, pots apilats que calia fer caure, buscar objectes amagats… Vam fer un photocall i tot, a sobre la gespa! La nostra monitora de carn i ossos es fa fer seus els nens de seguida, connectant amb cadascun de manera immediata. Som al parc, fa bo, ens podem tocar i sentir, guardant les distàncies. I un cop acabada la classe, podem donar un volt, anar a gronxar o gaudir de la gespa. Ens trobareu a sota l’ombra els dilluns a les 17h, fins a final de curs!

El casalet presencial sota l’ombra, viu i en directe
El photocall del casalet presencial 😉