L’arrossada del Casal, i el nou espai, bé.

Una desena de persones, dues paelles, una de marisc amb escamarlans, musclos i sípia; la segona vegetariana, amb bolets. Satisfacció general, i la segona va sorprendre per l’originalitat del gust.

Hi va haver acord en el fet que el lloc nou ha funcionat. El poc conegut càmping de Žižkov ofereix taules, cuina, graelles, bar i opcions de menjar ràpid, més un espai de de parc infantil. L’ambient està entre el pícnic i el biergarten, és ideal per a celebracions de grups.

A dos quarts d’una els assistents van començar a cuinar, mentre feien l’aperitiu i s’anaven posant al dia sobre els últims mesos de cadascú. Algú hi ha va haver que va aprendre a netejar musclos o sípia, de manera que va tenir alguna cosa de taller de cuina.

Després de dinar i recollir i fer neteja la xerrada de sobretaula es va allargar fins a les sis de la tarda, tot i que el lloc és obert fins ben entrada la nit.

La conclusió de l’acte va ser satisfactòria en gastronomia, complicitats i descobriment d’un nou lloc. La pròxima trobada gastronòmica del Casal és la castanyada, o sigui que pareu atenció.

Acabes d’arribar? Et pots posar en contacte a la web del Casal.