Reunió productiva de mares i pares del Casalet

Inici del curs dissabte 9 d’octubre amb una xocolatada. Es concreten les sessions presencials i activitats puntuals de cap de setmana.

Us convidem a fer una xocolata amb el Casalet el dissabte dia 9 d’octubre. Coneixerem els altres infants i les monitores!

Les mames i papes dels infants del Casalet han mantingut el 23 de setembre una reunió per concretar disponibilitat horària i decidir com volen que sigui el curs que ja comença. Una de les monitores, la Joana, també hi ha participat.

Hi ha hagut quòrum per continuar en format setmanal, amb el plus de la presencialitat, i dilluns és el dia escollit per fer les classes. Alhora s’ha afegit la possibilitat de trobades puntuals cada mes per acomodar els que tenen l’agenda plena durant la setmana. La idea és afegir una altra sessió en horari no lectiu que també pot incorporar tallers oberts al públic.

El lloc de les trobades presencials setmanals del Casalet serà el centre Knoflík, a Praga 9, amb el qual el Casalet ja té relació. Es considerarà un lloc mes cèntric si afavoreix la participació de més famílies. Ens agradaria demanar-vos que ens diguéssiu quin lloc preferiu, amb el compromís de participar setmanalment si es canviés el lloc. Podeu fer servir els comentaris d’aquest post o el grup de Whatsapp del Casalet.

Les sessions seran de dues hores (de 16 a 18) com es preveia abans de la pandèmia. Hi hauria una estona d’acollida per acomodar l’arribada de tothom, i l’activitat se centraria de 16.30 a 17.30. Si el temps acompanya es pot sortir al parc on vam fer les sessions del juny passat.

El preu de les sessions es manté en CZK 150 per sessió de dues hores. La Junta farà un estudi econòmic i presentarà els balanços del curs passat. En aquest sentit, la bona notícia és que la subvenció de l’exercici anterior es va adjudicar per cobrir part de les despeses relacionades amb els honoraris de les monitores.

El curs començarà amb un sessió sonada: xocolatada i pícnic, taller de manualitats i jocs al parc de la Stromovka. Guardeu-vos el dia a les agendes: dissabte 9 d’octubre! Aviat us donarem més detalls de l’activitat perquè els infants vinguin a conèixer la Joana i la Paula i la Laia, i us vingui molt de gust venir al Casalet! Les sessions començarien la setmana de l’11 o el 18 d’octubre.