Es celebra l’Assemblea 2022 i es perfila una nova era del Casal

El socis del Casal van reunir-se divendres 28 de gener al Božská Lahvice per celebrar l’Assemblea anual. Enguany es va optar per un format més informal, al voltant d’una taula i en l’entorn de la llibreria bistrot del Božská Lahvice a Praga 1, amb un vinet i moltes ganes de veure’s cara a cara.

La jornada va esdevenir segons el guió habitual: es van presentar la memòria anual i els informes econòmics, donant detalls de les activitats esdevingudes i dels estats dels comptes així com del còmput actual de socis. Els socis amb quota renovada arriben amb escaig a la vintena, però la Junta espera que la desinflada de la pandèmia i l’engegada de més activitats presencials faci engrescar els que encara s’ho pensen, així com aquells que encara estan per ser captats.

La jornada va portar a la taula un munt de bones intencions i grans projectes de futur. La Junta aviat ens farà arribar l’Acta de l’Assemblea i els annexes amb detalls econòmics. Mentrestant podem avançar els primers projectes a formalitzar-se:

  1. Calçotada s přitelem – un dels clàssics, revisitat! Reserveu el 5 de març a les agendes!
  2. Reinici de les noves trobades mensuals – Setkání+Trobada=“Setkada”, amb la introducció del “l’amfitrió de guàrdia”. Cada últim divendres de mes, al Božská Lahvice ! La primera, el 25 de Febrer!
  3. Establiment de la biblioteca del Casal, al Božská Lahvice. Inaugurem durant la primera Setkada, el 25 de Febrer!

Esteu a l’aguait, que seguirem informant de les novetats i convocatòries. El Casal també crearà en breu esdeveniments específics a la seva pàgina de Facebook. Si teniu algun dubte o comentari, si us plau comenteu aquest post!