Literatura txeca a La Lectora

L’Elena Casas, la lectora de català de Brno, comença a parlar de literatura txeca a la revista La lectora:

Aquesta definició del txec rialler, foteta i irònic contraposat al greu i turmentat caràcter alemany del personatge de Kafka és una fantàstica definició del tipus de literatura de què vull parlar i de la qual Hašek és el més gran representant.

continua

relacionat a la |REVISTA|KAMPA|
Franz Kafka | Jaroslav Hašek | Karel Čapek | Božena Němcová

Una resposta a «Literatura txeca a La Lectora»

  1. Molt bé Elena! Trobo que dels clàssics contemporanis Hrabal és tan important com Kundera, si bé és tot un altre món. El Jiří Kratochvil és el gran postmodern de les lletres txeques. La Bianca Bellová o la Horakova són autores interessantíssimes de la generació mitjana, i entre els més joves hi ha Šindelka. Se’t gira feina!

Els comentaris estan tancats.