La biblioteca autoservei del Casal, oberta al Božská Lahvice

Es va inaugurar divendres 25 durant la primera “Setkada”

El Casal disposa oficialment d’una biblioteca d’autoservei que quedarà instal·lada al Božská Lahvice de manera permanent. Es tracta d’una capsa contenidor on els usuaris poder fer una donació o emportar-se algun títol en préstec. La idea és que llibres que tenim a casa sense fer-los servir puguin circular entre els catalano-lectors de la nostra comunitat.

La biblioteca auto-servei i portàtil del Casal, entrant al Božská Lahvice

El servei és gratuït per a socis, i els que no ho són han d’abonar 100 Kč a la guardiola que hi ha a la capsa. El registre és totalment manual i cal detallar alguns elements per no perdre la pista dels llibres i usuaris. Us n’adjuntem les instruccions i normes d’ús, i esperem que us animeu a visitar la llibreria i ajudar-nos a donar-li vida i molta lectura! Per cert, encara disposen d’una còpia en català del llibre que vam presentar amb en Jordi Cabré i la delegada del govern Krystyna Schreiber, a la venda al Božská Lahvice!

Al Božská Lahvice encara podeu adquirir una còpia en Català del llibre “Digues un desig”