La derogació del vot pregat arriba al Congrés espanyol

Després d’una llarga trajectòria i de molt treball de diverses entitats, la qüestió del vot pregat arriba al Congrés espanyol i sembla que està ben encaminada l’única «reforma» possible, que és suprimir-lo, i substituir-lo per la descàrrega telemàtica de la documentació. Es podria pensar que la cosa arriba transcorregut quasi un quart del segle en curs, però igualment és una bona notícia. Si la reforma funciona, el vot pregat està cridat a ser rellevant, perquè la comunitat exterior no para de créixer. La normalització a Catalunya i Espanya de l’atur juvenil, l’explotació i els sous baixos a la gent qualificada creen i mantenen per a tot el futur previsible incentius perquè la gent emigri de Catalunya. Podeu llegir aquí tot l’article d’Antoni Moliner, de la FIEC, a exterior.cat.