Torna el Korso Krymská

Demà a les 12, en un dels carrers més importants de la vida de Praga al carrer, torna després de la pandèmia el Korso Krymská, una mena de festa major d’un dia. Aquí teniu imatges fins a 2017. Ho organitza Start Vršovice, una organització veïnal independent. El carrer Krymská a Vršovice és una història d’èxit que hem anat seguint en aquesta revista. Fa més de deu anys es va obrir un cafè, l’Sladkovsky, i un club, V Lese. Després van anar sorgint més negocis d’entreteniment i agrupacions i entitats. Per exemple: hi ha unes noies amb una àvia que ensenyen a cosir. Hi ha una llibreria infantil. Els de Le Caveau tenen un forn, amb una finestrella oberta al públic. La varietat i la concentració és molt notable. El dia del “Korso” tots surten al carrer, a partir de les 12, i podreu passejar i tafanejar fins a la nit. Si teniu nens hi podeu anar al migdia. Hi ha deu mil llocs per dinar, un restaurant vegetarià inclòs.