La Delegació i els Casals organitzen un concurs de dibuix infantil

La temàtica és el Tió de Nadal

El nostre logo Casalet enfeinat fent cagar el Tió

Des del 2019, la Delegació del Govern de Catalunya a Europa Central envia, en el marc de les celebracions Nadalenques, targetes postals als seus contactes institucionals. El propòsit principal d’aquestes targetes, a banda d’enfortir els lligams amb els seus contactes i desitjar un bon Nadal, és fer difusió de la cultura i les tradicions catalanes entre els centreeuropeus. Les temàtiques han sigut diverses: la figura de Pau Casals, suport a joves artistes durant la pandèmia…

Enguany s’ha triat una tradició tant singular com desconeguda com és el Tió de Nadal, i per això conviden als més joves de la comunitat catalana a ser partícepcs en la difusió de les tradicions catalanes, organitzant un concurs d’il·lustració per a nens i nenes (fins a 12 anys). A la felicitació nadalenca s’explicarà que aquesta s’ha realitzat gràcies a les contribucions de la comunitat catalana i especialment als diferents Casals Catalans constituïts a Europa Central.

BASES DEL CONCURS

Temàtica: Representació de la tradició de fer cagar el Tió

Participants: Infants de la comunitat fins a 12 anys. Amb la tramesa cal indicar nom i cognoms, edat i casal del que son membres.

Format electrònic: Vertical A5, pdf, 300 dpi 

Termini d’entrega: 6.11.2022

Tramesa: per correu electrònic (data de rebuda) a at@gencat.cat i també per correu postal (data d’enviament) a l’adreça

Delegation of the Government of Catalonia to Central Europe
Seilerstätte 11/6, 1010 Vienna
Austria

Els originals s’ha d’enviar també per correu postal perquè seran exposats amb la resta de participants.

Jurat: Els representants dels Casals a Praga, Viena, Salzburg, Graz i Polònia triaran la targeta més reeixida, la qual s’enviarà com a targeta de Nadal de la Delegació del Govern de Catalunya a Europa Central. La data límit per triar el gunyadors és el 13.11.22.

Anunci dels guanyadors: 2 de Desembre 2022.

La Delegació convidarà el 2 de Desembre a tots els nens, pares i membres de la comunitat catalana a fer cagar el Tió a la seu de Viena, i celebrar aquesta tradició plegats. Durant la festa, es presentaran totes les candidatures en una exposició i s’anunciarà el guanyador o guanyadora, així com els guanyadors de la segona i tercera plaça del concurs. La il·lustració escollida s’imprimirà en forma de postal i s’enviarà a uns 800 amics i socis de la Delegació.

Animem a tots els infants del Casalet a participar al concurs! MOLTA SORT!