Excursió a Český ráj

El Grup Via és el braç excursionista del Casal catalanotxec i ens envien notes de les seves sortides, que reproduïm aquí. No, no escriuen gaire, és veritat, però es limiten a l’essencial. Si voleu participar en excursions organitzades escriviu a l’editor d’aquesta revista (l’adreça és al «qui» del menú).
_____
Vam anar cinc excursionistes amb cotxe a fer un tomb pel Český ráj. La ruta va ser del castell de Valdštejn al de Hrubá Skála, on vam dinar i visitar el castell, i tornada al pàrquing a prop de Valdštejn . El lloc es curiós per les formacions rocoses que s’hi poden trobar, amb passadissos ben estrets i impressionants. El dia però no va ser el millor perquè hi havia molt boira i no vam poder apreciar gaire les vistes. Serà qüestió de tornar-hi a la primavera! 

Llàstima de boira de tardor.
La ruta.

_____
(Informació facilitada per D.J.)
Relacionat a la |REVISTA|KAMPA|
Més sortides del Grup Via: Quatre dies a Eslovènia | Sněžka, el sostre de Txèquia.
Una excursió: De Beroun a Karlštejn.