La guia de Praga de la |REVISTA|KAMPA| arriba a les 200 referències

El contingut de la |REVISTA|KAMPA| està ordenat de forma temàtica i accessible en aquesta guia de Praga. Hem arribat a les 200 referències de bars, bistros, restaurants, botigues d’alimentació, cinemes, teatres, museus, llibreries i l’oferta d’oci i cultura de la capital. Per tant és aquesta part de contingut (no la part enciclopèdica, ni la de notícies). Sabem que 200 referències és ben poc en una ciutat com Praga, però tampoc és una mostra negligible. Esperem que si sou relativament nous a la ciutat o si esteu de pas us pugui servir. La informació és tan actual com pot ser, que aquí anem amb una sabata i una espardenya. Podeu escriure a l’editor (l’adreça és al «qui» del menú) amb qualsevol crítica, suggeriment o comentari.