Sonnentor: tes, infusions, espècies

Sonnentor és una empresa austríaca dedicada a la venda de tes i espècies, amb un compromís declarat per la qualitat i l’ecologia dels seus productes. L’origen és al 1988, quan Johannes Gutmann va crear una botiga d’herbes a la Vall de Waldviertel, al nord d’Àustria, amb l’objectiu de preservar les llavors d’espècies antigues i de promoure l’agricultura ecològica.

El catàleg de Sonnentor és molt ampli. Ofereixen una gran varietat de tes i infusions (vermells, verds, negres, de fruita, especials…) i espècies (xili, curry, pebre, curcuma…) de tot el món, cultivats d’acord amb els estàndards ecològics més estrictes.

Sonnentor també té gamma de dolços i esnacs salats, elaborats amb ingredients de qualitat i sense afegits químics. La comunicació i la presentació dels embalatges està molt ben cuidada, molt acolorida, fresca i divertida .

La marca està present a tota Europa i té botiga en línia. A Praga Sonnentor té dues botigues, a Brno una. L’empresa organitza activitats per a tota la família, des de tallers de cuina fins a visites guiades a les plantacions ecològiques.

Sonnentor declara que es preocupa per la salut de les persones i del planeta. Per això ofereix productes ecològics, saludables i de gran qualitat, amb sabor i aroma. Els preus són tirant a alts en conseqüència, però la gamma és una de les més àmplies i variades.