L’autobús K per descobrir Praga 6

autobus K de Praga
L’autobús K per descobrir Praga 6 (www.dpp.cz)

Des del penúltim cap de setmana d’abril l’autobús K serveix per descobrir Praga 6 a través d’un circuit. Està fora de les tarifes del transport, val CZK 300 (200 amb descomptes) si voleu pujar i baixar diverses vegades. Surt de Strahov, els caps de setmana (horari), però també passa per Dejvické náměstí, el kulaťák. Praga 6 és un districte sobretot residencial de la ciutat, antic i ric, d’un urbanisme molt consolidat, i molt verd.

Una resposta a «L’autobús K per descobrir Praga 6»

  1. buy priligy This lends support to the hypothesis that, in male androgen deficiency, insulin resistance is largely a consequence of reduced aromatase substrate availability and consequent local estrogen deficiency in target tissue

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *