Júlia Bacardit a l’est de Viena

Un bloc sobre Europa Central i de l’Est

Fotografia d’Oliver Marce.

Hem detectat un nou recurs per seguir la vida a la regió. L’escriptora Júlia Bacardit està publicant aquest bloc de títol prou descriptiu, a l’est de Viena, sobre la vida a Europa Central i de l’Est. A Praga no som a l’est de Viena, però bé. Hi ha articles sobre un tema, com l’últim que parla de La Pasqua romanesa, l’òpera dels 350 gitanos expulsats i la visita de Xi Jinping a la zona. Dona una visió global, de regió, molt àgil i molt ben escrita, des d’una posició molt local, està sobre el terreny.

Una resposta a «Júlia Bacardit a l’est de Viena»

  1. Замечательно интернет-сайт у вас есть иду сюда.
    взгляните также мою страничку и дайте ей оценку

    =0090=0=

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *