Cargol treu banya

Aquest cargol l’ha fet una nena al taller artístic dels nens de la comunitat catalana de Praga. Diuen els tòpics que els nens i els borratxos diuen la veritat, i que la clau de la felicitat és conservar el nen interior. Si no esteu morts per dintre, admeteu que aquestes línies de traç enèrgic capten l’essència del cargol, i els colors de la closca són el reflex de la llum del sol després de la pluja, en aquest maig cada dia un raig que tenim a Praga, on tot està verd i ufanós i fa bona olor. Vegeu en aquest vídeo més cargols…

_____
El Casal Catalnotxec dona suport a tallers d’art teràpia per a nens i nenes de la comunitat. Per saber més sobre art teràpia i l’enfoc d’aquestes sessions podeu llegir aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *