Tout va bien, el cafè cuqui de barri

Cafès i bistros originals de Praga (34)

Tout va bien, al carrer Slezská 125, a Vinohrady, és el que el nom indica, la noció que el món és bonic i la vida és cuqui. No hi trobareu res de menjar d’origen animal (vade retro!), però és un cafè petit, més petit que un apartament normal, tot ben pensat i molt ben posat, amb saquets de cafè a la venda i més marxandatge per a esnobs cafeters a un preu exagerat. Però s’hi està molt bé. La concurrència són estudiants i mares joves amb criatura petita passant el matí. La musiqueta és suau, de sonoritat indie, veus de noia sexi i una mica anorèxica, però la posen baixeta. Ideal per a traductors, programadors i gent que pugui treballar d’aquesta manera, o per a fer una pausa de confort si sou per la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *