Kampa, una illa al cor de Praga.

Kampa (expedia.com)

Kampa és una illa al cor de Praga, separada de la riba per un braç del mateix riu Vltava que l’envolta.

Un lloc de trobada amb herba, bancs, arbres, cafès, bars i un museu d’art. La vocació pública ve de lluny, hi va haver molins i safareigs. Avui és una illa de calma i converses en ple centre urbà. Un lloc que els qui vivim a la ciutat estimem i els visitants descobreixen.

Kampa és ara aquesta web feta des de Praga, orientada al servei i la informació de la ciutadania catalana expatriada a Txèquia i persones afins.

Us podreu orientar en el contingut pel núvol d’etiquetes, que s’aniran estenent en tres direccions o categories bàsiques.

La Vida diària, o tot allò que és pràctic i de servei quotidià, pensant tant en la persona expatriada com en el visitant o turista.

L’Actualitat, per donar elements que ajudin a entendre la realidad txeca en el polític i l’econòmic.

La Cultura, entesa com un fons de coneixement sobre el país i alhora un espai per a les persones que pensen i creen, amb la mirada des d’aquest tros de món que ens ha tocat.

Les diferents versions idiomàtiques actuals i futures (català, espanyol, txec, anglès) no són traduccions íntegres sinó que són independents i tenen una lògica pròpia. Per exemple no apareixerà en txec res de presentació o divulgació de la cultura txeca.

Us desitgem una lectura inspiradora.

Revista Kampa

___

La Revista Kampa té el suport del Casal Catalanotxec.

Edició: Antoni Ferrando. Contacte:
antoni.ferrando@protonmail.com
© Corze Czech s.r.o., CZ27125092