Michael Komm premiat pel Czech Photo Centre

Octubre de 2017 a Praga (foto: Michael Komm)
Correfoc a Kampa, o els estudiants de català de la Universitat Carolina en acció (foto: Michael Komm)

Michael Komm és, entre altres coses, un fotògraf dedicat al reportatge (web) que ha documental l’activitat de la comunitat catalana a Praga i de les persones afins. Ha rebut un premi de Czech Photo Centre en un concurs que recull la vida d’altres comunitats estrangeres. Les fotografies s’exposaran del 25 de setembre al 10 d’octubre al Czech Photo Centre, que a la seva web diu sobre el motiu de les fotografies del Michal: “Encara que la comunitat és relativament petita i a primera vista discreta, a vegades es dona a conèixer, per exemple quan va organitzar uns focs d’artifici tradicionals a Kampa, o quan es va manifestar en suport de la independència de Catalunya.”