Super Tramp Coffee, cool postindustrial

Cafès i bistros originals de Praga (7)

Un pati interior, accessible pel passatge que uneix Spálená i Opatovická.

És un lloc de cafè excel·lent, galetes casolanes i baristes que es prenen l’ofici molt seriosament, potser una mica massa, i és sobretot un pati interior en un bloc d’edificis envellit, que desgraciaran el dia que algú hi inverteixi i el restaurin. Unes garlandes de llum, un jardinet ben cuidat, taules i cadires de fusta i ja està. En pocs establiments es veu més clara la importància de la localització i de la vibració que transmet (vibe, onda). És al pati interior d’un complex d’edificis on encara hi ha llogaters, però que va viure els seus millors temps en el passat. Durant el comunisme hi va haver magatzems de l’empresa estatat de distribució de llibres, poca broma. És una illa de pau que està a un minut d’un dels carrers més sorollosos de Praga, Spálená. S’hi pot entrar per aquí o per Opatovická, és un passatge que travessa el pati interior.