Casalet en línia (3)

Dàmaris Gelabert (Youtube.com)

La tercera entrega del Casalet en línia ens ha apropat un conte boig en temps bojos.

Després de mostrar i tastar els panellets pertinents, hem arrencat provant d’arrencar la planta del poniol amb el cargol, però no hi havia manera: estira que estiraràs, i la planta de poniol plantada! Han calgut sis animalons i sis nens (la Klara, l’Andrea, l’Alesh, l’Emma, l’Estel i el Daniel) perquè al final tots se’n poguessin fer una sopa

Amb tants animals hem comencat a pensar en un bosc per tots ells i l’hem dibuixat junts amb els elements que cadascun dels participants escollia pels altres. 

Hem tornat a parlar de l’estació de l’any en què vivim, i la Dàmaris Gelabert ens ha apropat “la tardor que jo conec” plena d’objectes i detalls de la tardor. Hem preguntat als nens si també coneixien aquestes les coses de què cantava la Dàmaris. 

Hem acabat embogint muntant un conte tocat del bolet. La plantilla en línia s’omple amb noms de coses i animals i en surt un conte boig que es fa sol! Si no ens heu pogut acompanyar, proveu-ho que en aquests temps en què vivim fer aquestes activitats boges no està de més!