Casalet en línia (5)

La sessió d’avui (16 nov.) ens ha submergit de nou al món de les endevinalles, aquest cop de transports, per anar a parar al conte del Peix irisat. I no podia ser d’altra manera perquè la pista d’aquesta setmana deixada per la bibliotecària Miluška ens indicava en un paper VODA.

Hem nedat amb el peix, que orgullós i presumit no volia compartir les escates de coloraines amb els altres habitants marins, fins que ha après a compartir al final del conte.

I els nostre infants? Compartiu vosaltres amb els vostres germans i germanes? els preguntaven la Joana i la Clara.

Com ja anaven molt xops, hem continuat cantant amb en Mic el Peix peixet, de la canya al sarronet, i seguidament hem pensat en què hi ha al fons del mar i hem dibuixat el nostre oceà ideal amb un element triat per cada un dels nostres companys.

Després hem buscat diferències a dos peixets i en Mic ens ha acomiadat la sessió del Casalet a bord del vaixell pirata.