El Dani K. ho arregla tot

Daniel Kozák, The Prague Handyman (FB).

El Daniel té 27 anys, viu a Praga, parla espanyol i arregla tot el que tingui a veure amb aigua, electricitat i mecànica. És el Handyman de Praga al FB. Amb 15 anys desmuntava la primera moto i aprenia dels mecànics de la flota de vehicles de l’empresa constructora del seu pare, un senyor de Pilsen instal·lat a Colòmbia. D’ell li ve el cognom Kozák i l’aspecte centreuropeu. La mare, colombiana, és l’altra part. Començant tan aviat a les obres el Daniel va aprendre a posar tuberies i cables. Van seguir estudis d’enginyeria civil, que vol dir infraestructures, que va haver d’abandonar, i després va anar a Europa, a la terra del pare. Ara pensa en acabar si pot ser els estudis. Mentrestant és un enginyer mecànic, o un mecànic enginyer, amb l’escola d’arromangar-se, embrutar-se les mans i arreglar-ho tot, amb el que es tingui a mà. Qui el necessiti que no dubti.