Reprenem el Casalet després de Setmana Santa

Casalet en línia (8)

Parlem de mones amb els nostres micos. Com feia un parell de semanes que no ens vèiem, començem (12 abr.) posant-nos al dia. La Joana i la Clara ens pregunten què hem fet per Setmana Santa: heu menjat mona de Pasqua? Quin temps està fent a Praga? També ens presentem amb la Cristina, que avui s’ha unit a la nostra classe per primera vegada! Benvinguda!

Un cop fetes les introduccions i assimilat a tothom, és l’hora d’un conte que parla precisament d’això: de fer que tothom perticipi i col·labori integrativament.

Abans de Pasqua l’Estel va fer de monitora una estoneta, fent-nos construïr una guitarra de cartró. Com ens va quedar pendent una activitat, avui ens proposa dibuixar-nos a nosaltres mateixos amb el nostre instrument preferit: guitarres, pianos elèctrics, panderetes i harmòniques!

Com la primavera ja ha començat i les plantes i flors creixen arreu, les nostres científiques monitores ens proposen un experiment: fem rebrotar una pastanaga! Els infants hauran d’estar pendents dels barrets de pastanaga que hem deixat en remull dins d’un plat: el dilluns hem d’explicar si els han crescut els cabells o no.

Encara ens queda temps per fer memory de flors i ballar una estoneta amb el Pot Petit, que ens porten al seu jardí.

Una resposta a «Reprenem el Casalet després de Setmana Santa»

Els comentaris estan tancats.