Llibres i contes per Sant Jordi

Casalet en línia (10)

Avui (26 d’abril) només hem estat tres, però i què? Com que ha coincidit que tots tres van anar al zoo, hem començat xerrant dels animals.

Després, com que acaba de ser Sant Jordi, cadascú ha presentat els seus contes i una de les assistents ha llegit el seu, “La passejada d’un distret”, i un altre ens ha explicat “La caputxeta vermella”.

L’activitat manual relacionada ha estat fer-se uns oportuns i útils punts de llibres.

Ha sortit que arriba l’època de plantar, per exemple pastanagues.

Ha sortit també que llegir és bonic perquè és com viatjar, i hem acabat cantant la cançó del Pot Petit.

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions són en línia a l’espera de poder-les fer presencials. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!