Èxit de la xocolatada del Casalet

El 9 d’octubre el Casalet va començar el curs amb la xocolatada de la qual vam parlar. Dopar els nens amb xocolata (i molts adults, pares i mares, no ens enganyem) és una aposta bastant segura, i per sort és impossible fer-ho en línia. Van ser vint persones, entre petits i grans. Hi va haver la Joana, una de les monitores. Hi va haver una gimcana amb galledes i pilotes pel mig. Es va jugar a futbol i inevitablement alguns es van escapar als gronxadors i van estar anant i venint. Hi va haver també manta de pícnic i tallerets, i es va parlar i dibuixar de com vols que sigui el Casal.

Gran ambient, entre els gurmets de la xocolata.

Es mereix un premi especial “Paciència” la capacitat demostrada de fer xocolata, espesseïda amb midó de patata, sobre una resistència elèctrica. L’espai de la celebració, a Výstaviště, forma part d’una xarxa de punts per a fer graellades amb família i amics, que funciona amb reserva i codis per activar l’electricitat.

Com veus el Casal i què t’agradaria que fos?

El Casalet és la secció infantil de Casal Catalanotxec. Si acabes d’arribar a Praga o a Txèquia i tens petits, o t’interessa posar-te en contacte en general, fes servir la web del Casal.