Engega el Casalet de carn i ossos

Casalet (1)

Començem el Casalet presencial amb temes tardorals. El dilluns 8 de novembre va engegar el Casalet en viu i en directe. Una laringitis, algun altre virus i la final indisposició de la sala emparaulada inicialment, va fer posposar la castanyada. Malgrat no fer el taller, vam parlar de castanyes i panellets amb els minyons presents a la lliçó inaugural, que va tenir lloc als còmodes sofàs de l’Elian’s Coffee House.

La Joana i el nostre nou monitor, l’Arnau, van distreure a la quitxalla fent-los reflexionar sobre els canvis a la natura que ens porta la tardor. Van fer servir fulles i branquillons per fer collages i composicions tardorals. Uns arbres-fulla gegants, vestits de fullaraca, temes de l’estació que ens toca.

Alguns dels integrants del Casalet, aquest dilluns reunits a l’Elian’s Coffee House a Praga 9

Restem a l’espera de confirmar el lloc definitiu on es duran a terme les sessions. Si teniu alguna recomanació, podeu respondre a aquest post abans de dijous, o contactar-nos.