Sala concretada a Žižkov per continuar el Casalet

Casalet (2)

La segona sessió la vam tenir ahir dilluns 15 a Praga 9 al Café de l’Elian. Els infants van dibuixar fitxes i van jugar a un joc que es van inventar els nostres monitors, amb un tauler semblant a l’oca. A cada casella hi havia escrita una categoria o condició (de color groc, que nedin, que ens portin a l’escola, que siguin rodones) i al que li tocava li calia ennumerar tres coses que complissin aquella condició.

Després es van dedicar a fer alguns més dibuixos i com començaven a pujar els nivells de sucre pel berenar endolçit del local, van sortir al passadís a fer unes quantes partides del pica-paret, unes més de fet-i-amagar, i a campar lliures amunt i avall.

El dilluns 22 ens reunirem a la sala Spirala d’Ulita, la DDM (Dům Dětí a Mládeže, una xarxa de Locals per la infancia i la joventut) de Praha 3, a Zizkov. L’adreça és Na Balkane 2866-17a

Us esperem dilluns a Žižkov a les 16.30, Casalet!