Primera sessió a la sala Spirala del centre Ulita

Casalet (3)

Dilluns 22 de novembre vam encetar la nova era del Casalet presencial estrenant sala al Centre per la Infància i la Joventut Ulita (DDM Ulita) de Žižkov. Les magnífiques instal·lacions i la bona organització del Centre ens van enlluernar, i els nens van estar contents de descobrir un nou lloc.

Mentre els germans menuts i els pares treballadors continuaven fent feina a la cafeteria de local, els integrants del Casalet van passar la sessió dedicada a jocs diversos. Van començar jugant tot muntant les peces de molitan que encatifaven el terra. Aprofitant els seus tres colors diferents, cadascú deia un color i els demés eixelebrats havien de córrer cap a la peça pertinent. Després es va fer el mateix amb una part del cos, així que de cop tenien el cul a la peça rosa o el nas a la grisa, el dit petit a la blava.

Les peçes de goma-escuma ens van servir també de maons per fer una caseta als tres porquets. L’Estel feia de llop i bufava bufava fins que la casa ensorrava.

Un cop el terra va quedar encatifat i flonjo, es van asseure per jugar al telèfon. Els resultats de l’últim receptor sempre fan riure, així que se’n van fer un fart una i altra vegada. El piano de la sala també el van tocar una mica, i l’Arnau va delectar tots els menuts imitant animals a quatre grapes.

Es va fer la croqueta i es van menjar els melindros restants de la xocolatada inaugural. No es va parar ni un moment i quan els pares els vam recollir, en volien més! Si els costa marxar, aquest és el millor indicador que anem bé! Animeu-vos a portar la quitxalla, que praticaran, faran amics i s´ho passaran pipa!

El centre Ulita ens va sorprendre gratament amb la seva bona organització i estupendes instal·lacions, i per primer cop el Casalet té un contracte de lloguer i tot. Pels que volgueu venir a les sessions, us deixem les normes d’ús tant del centre com de la sala que lloguem.

La versió lleugera de les normes, per deixar-ho tot endreçat abans de marxar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *