Primera sessió a la sala Spirala del centre Ulita

Casalet (3)

Dilluns 22 de novembre vam encetar la nova era del Casalet presencial estrenant sala al Centre per la Infància i la Joventut Ulita (DDM Ulita) de Žižkov. Les magnífiques instal·lacions i la bona organització del Centre ens van enlluernar, i els nens van estar contents de descobrir un nou lloc.

Mentre els germans menuts i els pares treballadors continuaven fent feina a la cafeteria de local, els integrants del Casalet van passar la sessió dedicada a jocs diversos. Van començar jugant tot muntant les peces de molitan que encatifaven el terra. Aprofitant els seus tres colors diferents, cadascú deia un color i els demés eixelebrats havien de córrer cap a la peça pertinent. Després es va fer el mateix amb una part del cos, així que de cop tenien el cul a la peça rosa o el nas a la grisa, el dit petit a la blava.

Les peçes de goma-escuma ens van servir també de maons per fer una caseta als tres porquets. L’Estel feia de llop i bufava bufava fins que la casa ensorrava.

Un cop el terra va quedar encatifat i flonjo, es van asseure per jugar al telèfon. Els resultats de l’últim receptor sempre fan riure, així que se’n van fer un fart una i altra vegada. El piano de la sala també el van tocar una mica, i l’Arnau va delectar tots els menuts imitant animals a quatre grapes.

Es va fer la croqueta i es van menjar els melindros restants de la xocolatada inaugural. No es va parar ni un moment i quan els pares els vam recollir, en volien més! Si els costa marxar, aquest és el millor indicador que anem bé! Animeu-vos a portar la quitxalla, que praticaran, faran amics i s´ho passaran pipa!

El centre Ulita ens va sorprendre gratament amb la seva bona organització i estupendes instal·lacions, i per primer cop el Casalet té un contracte de lloguer i tot. Pels que volgueu venir a les sessions, us deixem les normes d’ús tant del centre com de la sala que lloguem.

La versió lleugera de les normes, per deixar-ho tot endreçat abans de marxar!

2 respostes a «Primera sessió a la sala Spirala del centre Ulita»

  1. Be, m’alegro que tingueu un lloc així. Sempre és bo per la canalla i els Pares. Felicitats i que durí.
    Una abraçada

  2. Although Zhao Ling has the ability to escape, it is not so easy to does lasix help lower blood pressure escape in front of many venerables and strong people best price cialis 20mg Гў There s so much competition, I think you really have to run up in the top three or four every week and you might not finish every week, but you have to be a contender every week and certainly we know finishing seventh and 11th the last two weeks isn t good enough to win a championship against the guys that we re racing against

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *