Casalet tot esperant la neu

Casalet (4)

El Casalet es fa a Ulita, un centre amb sales com aquesta, perfectament equipades per a les activitats.

El 29 de novembre hem fet mímica, hem jugat al joc de les cadires, a enfilar-nos tots a una única cadira sense caure, a dibuixar i pintar el logo del Casalet. Amb la Kristina hem estat pintant estrelles per a posar-les al seu pessebre, i també jugant a un joc inventat per l’Estel. També hem parlat una miqueta del que ve, que és la neu, i del que està bé fer quan neva. Perquè aquesta neu de l’hivern txec per a alguns és una novetat com a experiència quotidiana, de neu als parcs i a la ciutat, i això, ja se se sap, està ple de possibilitats.

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions ara són presencials a Žižkov, s’han fet en línia quan les restriccions sanitàries hi han obligat. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!