Èxit de convocatòria del Tió (d’abans) de Nadal 2021

Dotze infants i els respectius pares omplen la sala. El Casalet ha fet cagar el Tió (com és costum un parell de setmanes abans de Nadal), i ho hem fet a la Sala Spirála del centre Ulita, on fem les sessions setmanals. La convocatòria, enguany oberta al públic a través del Facebook del Casal, ha reunit dotze infants i els seus progenitors. La situació pandèmica ha fet que finalment no s’hi apuntés cap participant extern.

Els infants han escalfat bastons a sobre un cofre màgic mentre els grans itentaven recordar alguna de les Nadales del cançoner que es va preparar fa un parell d’anys i que us deixem aquí per inspirar-vos.

L’hem fat cagar quatre vegades, tres a càrrec dels pares i una a compte del Casal, on hi ha hagut obsequis per a tots els menuts i una mica d’avituallament, que ja hi havia gana, tant fer anar els bastons!

Hem fet contents menuts i grans amb l’alegria dels petits obsequis que cadascú ha rebut: manualitats, lego, contes, llapis de colors, ponis i unicorns, pop-its, gomets i cotxets, trens, jocs de cartes o playmobils. Per tots els gustos, el Tió sempre l’encerta. Fins l’any que ve, i tots han han agraït al Tió que s’hi esforcés tant!