Bon any nou al Casalet

Casalet (7)

El Casalet es fa a Ulita, un centre amb sales com aquesta, perfectament equipades per a les activitats.

Doncs aquesta setmana ha tornat el Casalet presencial a Ulita. Com que era el primer de l’any ha sortit la qüestió de com han anat el Nadal i hem parlat del que hem fet a Catalunya, dels avis i de la família d’allà. La jornada ha estat ben plena: hem jugat a fred i calent, quan tots surten de l’aula, algú amaga un objecte i els altres el busquen seguint la guia «fred!» quan se n’allunyen i «calent!» quan s’hi acosten. Hi hagut també una petita gimcana, ens hem dibuixat els uns als altres (sí, hem provat de fer retrats, a veure què surt), tot i que algú ha preferit la plastilina o els avions de paper decorats. Un munt de coses, avui.

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions ara són presencials a Žižkov, s’han fet en línia quan les restriccions sanitàries hi han obligat. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!