Illes i pirates

Casalet (8)

(Foto d’il·lustració feltmagnet.com)

Ahir (31 gen.) només vam ser l’O. i la N. però no passa res, no perquè siguem pocs deixarem de reunir-nos. Després de berenar vam fer animals de plastilina, vaixells i avions de paper i fins i tot una illa amb un port per als vaixells, amb diferents materials, per a jugar amb tot, i encara vam dibuixar i l’illa i els vaixells ens van portar a parlar de pirates i trens, entre altres coses. Un dia tranquil al Casalet.

___

El Casalet són activitats setmanals per a nens i nenes petits organitzades pel Casal Catalanotxec. Una petita crònica de cada sessió es pot veure al menú de dalt sota “Casalet”. Les sessions ara són presencials a Žižkov, s’han fet en línia quan les restriccions sanitàries hi han obligat. Si tens criatures petites pensa en posar-te en contacte i donar suport!