El Rei Carnestoltes arriba a Praga

Casalet (10)

Comença el període de disbauixa abans de Quaresma. Aquest dilluns 14 de febrer hem introduït la temàtica carnavalesca als infants del Casalet. Els més menuts no coneixien el Rei Carnestoltes, però els més grans sí. Entre tots ens l’hem imaginat i n’hem fet un dibuix, que hem anat acolorint amb molts trossets de paper pinotxo enganxats.

Els Reis Carnestoltes creats pel Casalet

El Rei Carnestoltes ha explicat qui era i per a què venia: és hora de deixar anar la rauxa i passar-ho bé abans no arribi la senyora Quaresma, que és una mica més avorrida! Els infants han rebut una carta seva, amb els seus requeriments perquè la disbauxa estigui assegurada, i un reguitzell de proves i entreteniments que els han omplert la tarda:

La presentació i les proves del rei de la rialla

Com si no n’hi hagués hagut prou, després de tanta prova i alegria, la més gran s’ha inventat un joc per continuar entretenint a la quitxalla. Perfecte!

La setmana vinent potser ja tocarà enterrar la sardina: enguany li arriba l’hora el 26; i després ens entretindrem fent aparèixer a la vella Quaresma a la sala Ulita.