Engeguen les «setkades», la biblioteca del Casal i la calçotada s přítelem

El casal reinicia les trobades mensuals aquest divendres 25 de Febrer al Božská Lahvice on els trobareu cada últim divendres de mes. La primera novetat és la incorporació de “l’anfitrió de guàrdia”, una persona voluntària que es compromet a ser al local i rebre els demés. Us podeu prestar per fer d’anfitrió escrivint el vostre nom al debat d’un dels esdeveniments creats al Facebook. L’altra novetat és que el Božská Lahvice oferirà a la seva denní nabídka alguna especialitat catalana per fer passar la gana.

Divendres 25 es posa en marxa també la biblioteca del Casal! Es tracta d’un servei d’auto-servei (gratuït pels socis, o amb participació de 100 Kč pels que no ho són). Us en farem arribar les normes d’ús després de la inauguració.

Per últim, torna la calçotada revisitada, «s přítelem». El Casal vol fer arribar les nostres tradicions al país que ens acull, per tant té sentit que cada participant convidi a algun amic que no conegui el que són les calçotades. Us encoratgem a portar-hi a algú del vostre entorn! Atenció, les places son limitadíssimes i cal inscriure’s a través del formulari de la web com a màxim fins l’u de març!

Enguany es durà a terme a Žižkov, al Prague Central Camp, els preus són populars (250 Kč socis a partir de 12 anys, 350 Kč pels no socis o amb quota no pagada, nens 8-12 anys 150 Kč, gratuït pels de menys de 8) i es crearan grups de treball per ajudar a organitzar l’acte.